Cosmeticele pe care le iubesc vedetele

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Când vine vorba de frumusețe, femeile întotdeauna se ghidează și după sfaturile de frumusețe oferite de vedete. Mare parte din celebritățile din ziua de astăzi și-au lansat propriile brand-uri de cosmetice, precum Kylie Jenner (Kylie Cosmetics) și Salma Hayek (Nuance), iar multe femei le aleg pentru că promit rezultate uimitoare. Cu toate acestea, vedetele ce fel de cosmetice folosesc?

Firmele de cosmetice sunt numeroase, dar doar câteva dintre ele dau rezultate foarte bune. Iar prețurile sunt pe măsură.
În general, pentru cremele hidratante, mare parte dintre vedete recomandă Creme de la Mer, despre care se spune că întinerește pielea. Maybelline este un alt brand pe care vedetele îl adoră pentru produsele de calitate pe care le oferă, dar și pentru prețurile accesibile. Printre firmele de cosmetice pe care vedetele le preferă amintim Lancome, Bare Escentulas, MAC și Chanel.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *