Cum alegem cutia ideală pentru un tort?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Ambalajul este mai mult decât stocarea produsului. Este o modalitate excelentă de a articula diferența și locația precisă a mărcii, produsului sau companiei. În timp ce clientul ia o decizie de cumpărare, experții susțin că acesta susțin că acesta își face o idee despre produsul din interior doar uitându-se la ambalajul său. Rețineți că produsul ambalat atractiv este considerat jumătate vândut. Același lucru este valabil și pentru prăjitură/tort și alte produse de panificație. Clientul va alege întotdeauna produsele proaspete care au un aspect atrăgător, de formă, culoare, decorare și aroma.

Diferitele materiale folosite pentru a face cutii pentru torturi au ca scop principal protejarea tortului în timpul transportului. Cutiile pentru torturi sunt disponibile în diferite dimensiuni, culori și forme și le puteți cumpăra în funcție de tipul și dimensiunea tortului. Cutiile de tort personalizate sunt un alt tip de cutii de tort preferate de fiecare client.

Dar când vine vorba de a le oferi tortul în cea mai bună cutie de tort pe care o vor primi vreodată, iată câteva sfaturi.

Alegeți materialele potrivite pentru cutii pentru torturi

Când vine vorba de ambalaje, materialele sunt un factor important. Prăjiturile sunt unul dintre cele mai sensibile produse care necesită o atenție specială, de la coacere până la livrarea pe mâinile clienților. Materialul necesar pentru ambalarea tortului nu trebuie să fie neigienic și deteriorat, astfel încât să se strice produsul în sine. Aveți în vedere întotdeauna să alegeți materiale de ambalare durabile precum cartonul, pentru a găzdui diverse prăjituri și alte produse de panificație. Nu este nimic mai rău decât să cumperi o prăjitură și să fie distrusă atunci când este deschisă după livrare.

Ambalaje personalizate pentru dimensiunile tortului

Torturile vin în mai multe dimensiuni, deci asigurați-vă că selectați astfel de cutii pentru torturi care sunt personalizate pentru prăjituri în funcție de dimensiunile lor. Nu există logică să puneți un tort mic într-o cutie imensă de tort. Și atunci când vine vorba de varietatea de produse, este mai important să împachetați produse individuale în cutii separate, decât să împachetați mai multe articole împreună. Acest lucru este realizat pentru a îndeplini motivul de a crește vânzările și de a impresiona clienții.

Asigurați-vă că ambalajul cutiei pentru tort este durabil

Deoarece tortul este un articol delicat, cutiile pentru torturi trebuie să protejeze tortul cu puterea sa. Dacă tortul este livrat în altă parte, asigurați-vă că ambalajul este suficient de durabil pentru expediere. Este nevoie de timp, de inventar și de eforturi de vânzare, în cazul în care produsul livrat este găsit deteriorat. Ambalajul pentru cutii de tort protejează tortul, prezintă marca tortului și poate crește vânzările tortului.

Cutiile pentru torturi servesc în scopul protejării, prezentării și depozitării tortului. Aveți diferite tipuri de cutii de tort din care să alegeți cum ar fi cutii de cupcake, cutii de nuntă, cutii simple. Dacă doriți să aveți o cutie elegantă, atunci puteți opta pentru diferite culoril, dimensiuni și design.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *