Epilarea facială

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Pilozitatea de la nivelul feţei reprezintă o problemă destul de neplăcută pentru doamnele care din diverse motive se confruntă cu această neplăcere.

Pilozitatea excesivă este rezultatul anumitor dezechilibre hormonale înregistrate la nivelul organismului, fapt ce presupune anumite investigaţii medicale.

Însă pentru îndepărtarea părului de pe zona feţei se poate recurge la câteva metode extrem de eficiente.

Epilarea cu ceară este destul de dureroasă, însă efectele sunt garantate, mai cu seamă că aplicată în mod constant, acestă metodă va reduce ritmul de creştere al firului de păr.

Epilarea cu laser este destul de populară şi prezintă avantajul de a închide foliculii firelor de păr, împiedicând creşterea acestuia.

Epilarea prin electroliză are rolul de a întrerupe alimentarea firului de păr prin intermediul şocului electric, conducând astfel la distrugerea definitivă a rădăcinii acestuia.

Cremele depilatoare reprezintă şi acestea  o variată, fiind foarte uşor de folosit,  însă efectul este de scurtă durată.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *