Masaj facial

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Masajul facial reprezintă tratamentul aplicat feţei,  care ajută la menţinerea sănătăţii şi frumuseţii pielii, dar şi la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Pe lângă beneficiile aduse direct pielii, masajul facial prezintă avantaje precum ameliorarea stresului, a durerilor de cap şi a migrenelor, decongestionarea sinusurilor, hidratarea.

Prin aplicarea masajului la nivelul feţei se previne apariţia ridurilor sau se diminuează cele deja existente, se susţine detoxifierea organismului prin stimularea ganglionilor şi vaselor limfatice aflate la acest nivel, se ameliorează congestia sinusurilor survenită pe un fond alergic şi se îmbunătăţeşte starea psihică.

Masajul facial este alcătuit dintr-o serie de mişcări de bază, adaptate fiecărei regiuni în parte, tipului de ten şi vârstei. Se execută manual, putând fi completat şi cu funcţiile anumitor aparate electrice, însă lucrul asupra tenului se va realiza întotdeauna cel mai bine cu mâinile.

Masajul facial poate fi  aplicat acasă, într-un moment de relaxare, sau se poate apela la tehnicile avansate ale unui maseour profesionist.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *